Vinovatul de serviciu!

deadmin

Vinovatul de serviciu!

8611247064996__judecator-ciocan-justitie

Vinovatul de serviciu!

Am descoperit in dragoste o latura despre care nu stiam prea multe: vinovatul de serviciu!

Cand esti mama iubesti cum nimeni nu poate intelege. Te zdrobesti, uiti de tine, gasesti putere in sleire, te ridici si mergi inainte de dragul copiilor. Si in toate te alegi cu mustrari, taceri reprobabile, sictir pedagogic pentru ca esti vinovatul de serviciu!

Cand esti prieten iti faci un abonament la telefon mai mare, te rogi si postesti pentru necazurile prietenului, stai cu el cand toti fug de el, te lupti pentru el cum nu o faci pentru tine ca mai apoi sa te trezesti stupefiat ca esti vinovatul de serviciu!

Cand slujesti ridici mana si spui: ma duc eu cand altii stau cu privirea coborata, alergi pentru Dumnezeu si semeni, furi timpul copiilor tai si a partenerului tau ca sa il daruiesti strainului, renunti la visele tale, te cheltuiesti in tot pentru altii ca ma apoi sa auzi ca esti vinovatul de serviciu!

Copiii, prietenii, cei carora le slujesti spun: vinovat! Nu pentru o zi, nu pentru o fapta ci vinovatul de serviciu!

Imi rasuna in inima cuvintele sfinte: Isaia 53:5 „Dar El era străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa care ne dă pacea a căzut peste El, şi prin rănile Lui suntem tămăduiţi.”

Mai vrea cineva slujba dragostei?

By Florin Ianovici

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns